Konstrundan Mittskåne

Skånska konstnärer i centrum

Lena Avetisyan
Presentation
Jag är professionell konstnär som ursprungligen är från Armenien, men bosatt i Malmö sedan 5 år tillbaka. Jag studerade konst 6 år vid Konstakademi i Jerevan, Armenien och även 1 år vid Kejserliga Konstakademi i Sankt Petersburg, Ryssland.

I mitt hemland deltog jag i ett flertal utställningar men lade (under tiden då jag fick sina tre barn) konsten på hyllan under några år.

2016 tog jag äntligen upp konsten och skapandet igen, och redan i augusti ställdes min pastell serie "Skandinavisk elegi" ut på IZO galleriet mitt i Moskva centrum.
Jag hade också två soloutställning i Malmö /september 2016, januari 2017/. I februari 2017 deltog jag i Parralax Art Fair i London, Chelsea Town Hall. I höstas blev jag medlem i Konstnärernas Riksorganisation(KRO) och i Föreningen Sveriges Konsthantverkare(KIF).
Sedan barndomen har teckning och målning varit min stora passion och vägen för min självuttryck. Människor och natur inspirerar mig mest och jag tycker att det är inspirerande att testa olika tekniker.
Annan teknik/ Blandteknik, Teckning, Olja/Akryl

Contact Info

Lena
Avetisyan
-
-
Malmö
http://www.instagram.com/lena.avetisyan/
-
0707706229
...

Utställningslokal

Medborgarhuset
0707706229
Yes
Kyrkogatan 1
Eslöv
241 30
128

cv

-

Images

Total number of images: 27

Karta

55.8346213
13.3028112

Translate

Swedish Danish English Finnish French German Norwegian Spanish

Copyright © Konstrundan Mittskåne.


Allt material på konstrundan.com tillhör Konstrundan Mittskåne eller den konstnär som skapat respektive målning och text.
Inget material på konstrundan.com får användas i andra sammanhang utan godkännande från upphovsrättsägaren..